pantang 30hari

assalam.. hai, sya nk tnye.. ada tak yg luka jahitan bersalin normal dah kering, tapi ada bahagian yg tak bercantum ? apa korg buat kalau ada yg tak bercantum ? jahit balik ke ? sya punya bahagian tgh, tak bercantum rapat, tapi luka dh kering.. benang dh tanggal.smua..

1 Trả lời

Xpyh jahit sbb klau nk jahit balik dia akn betulkn semua bkn tmpt terbuka je...better awk beli cream dr pharmacy yg blh cantum luka ...ni ok sbb sy pon pkai...ngeri kot nk jahit smula 😅

2y trước

gel ni untuk cantum kn balik ke?