ceaser

Assalam hai semua ibu2 , nak tanya sy dah berpantang hari ke 27 , bersalin ceaser luka luar dah kering , soalannya cmne nak tau luka dalaman betol2 sembuh ye ? #firstmom

2 Các câu trả lời

Ceaser biasanya 2tahun baru sembuh. Thats why biasanya nurse akan tanya masa checkup lepas bersalin tu. Nak ambik perancang apa. Sebab kalau mengandung before 2 tahun lepas bersalin, ada risiko dekat kandungan/ rahim pecah

Hai sis.. Selalu nye luka dalaman ambil masa within 1 - 2 year untuk smbuh.. Even ur luka luar dah sembuh.. So sis kne jge permakanan sebab luka dalam nie kte x nmpk.