Benjolan di payudara kanan

Assalam hai... Nak tanya , benjolan apa ye pada payudara.. saya fully breastfeeding.. kalau kumpulan susu, selepas anak minum benjolan akan hilang .. adakah ianya disebabkan susu beku??

6 Các câu trả lời

maaf sy pon nak tanya normal ke dah kerap mnyusu tapi stay ada benjolan pada tetek...ada tak cara sbb sy jadi risau

Yee btl sis.. Tak perlu risau.. Sbb tu benjolan bekuan susu.. Rajin pam ye

Rasanya... Susu da penuh sngat Tu yg nmpk Ada benjolan ...

Ya betul sis.. Samada bagi pam ataupn kerapkn penyusuan

Sis tuam kt benjolan susu tu..rasanya sbb susu tu..

Sy mcm awak. Lebih benjol pada sebelah kiri.

4y trước

sama mcm sy.. sblh kiri.. tp anal tk suka bf sblh kiri.. sy marmet pon tk nk kua susu nya.. mcm mn nk buat ek