admit 28/2/2020

Assalam hai mama semua..just nk crita..sy kne tahan wad dr semalam sbb cirit berit da seminggu lebih..dan bila sy berada di hospital utk tunggu dapat katil kosong..macam2 sy lihat..ada yg menangis menanhan contraction.ada yg da buka 3cm tp msih round2 lg amik mood sbb x skit.ada yg air ktuban leaking 34w.ada yg uri bawah stafe 3 on 29w dan ada yg kne serah diri ceacer sbb bb songksang ada yg da berdarah sbb kontrantion tp masih nk berjalan walhal badan da lemah elak pengsan je sbb da pucat muka sis tu..dan mlm td sy dpt katil sebelah dgn sis yg da buka 3cm tu..pg td still 3cm pas dia mndi sy x tau mgkin doc induce kot tbe2 dia skit teramat dan sy dgar dia mengerang smbil sbut Allah n mtk maaf kt nurse yg ada kt situ sbb dia x tahan skit.trus dgn sy yg kt ktil pon menangis teresak kenangkn nasib diri yg x lama lg akan lalui benda tu sbb skang sy 34w2d.rasa insaff rasa takot rasa mcm2 la yg sewaktu dgnnya.hrap kite semua yg menghitung hari sama2 kuat utk hadapi smua ni.. #bb first #34w2d

admit 28/2/2020
35 Các câu trả lời

huish aq ckup jeles tgok baju ibu beranak comel2 polka dot tu,aq hospital sungai buloh baju pink biasa,x lawo nk bergambo,huhu semoga cepat sembuh

4y trước

Hahah comel sis. Okayy2 semoga time sy nanti dipermudahkan laa ye 😁

saya dulu pun kena tahan wad sebab ketuban kurang masa 8 bulan. mcm2 dengar dlm wad tu, trauma dgr jeritan ibu2 nak bersalin tahan contraction. huhu

4y trước

Ye sis.smlm ada gk pakistan kontraction duduk depan kaunter nangis..nurde mrah dia ngn laki dia dah bg katil nak juga duduk depan kaunter ni menangis lg la sakit...mcm3 ragam

Semoga semuanya selamat n dipermudahkan sis. Saya baru nak masuk 36mgu. Xsabar tgu bby kluar. Doakan dipermudahkan jugak yaaaa

4y trước

Amin amin ya rabb🤲🤲🤗

semoga Allah permudahkan semua urusan nye ye sis... n get well soon dear... niat sakit penghapusan dosa... insyaAllah..

4y trước

Amin.tq sis🤗🤗

Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Sama2 sis 🤗💕

Semoga dipermudahkan utuk semua.... Sy da 35week takut pon ada sekrg Nie...

4y trước

Kann..makin dekat makin takut gemuruh smua ada heheh

Semoga urusan kita semua dipermudahkan insyaAllah . amin .

Semoga dipermudahkan segala urusan melahirkan nanti

Em aku warded sorang2. Sakit pun sorang2. Em

4y trước

Sama la sy sis...suami keje kt spital ni gk.fmly sy kt jb..suami lari2 jap dtg tngok sy.time melawat dia lak x leh kuar sbb bz ramai pesakit.time bkn wktu melawat trpksa slow talk dgn guard nk tngok sy nsib lepas sbb staff sini.klu x kne tnggu wktu mlwat gk la bru dpt jmpa....

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin