berapa harikah darah keguguran berhenti/kering?

Assalam hai ibu2..nak tanya selalunya berapa harikah darah selepas keguguran akan berhenti ya? 17-08-19 hari sabtu lepas jam 4 petang saya keguguran..tp dua hari sebelum tu saya start pendarahan..n now masuk tiga hari saya berpantang..tp darah masih kluar..?

4 Các câu trả lời

Saya 05.03.2020 buat dnc.. Berpantang start 06.03.2020. Darah nifas habis dlm masa 8 hari. Selepas 8 hari kering hari ke 18 darah keluar balik dlm 4 hari. Tak tau tu darah ni haid or nifas.

4y trước

Maybe da saki Baki yg belum kuar lg.. tat y digalakkan minum @ makan jamu selepas miscarriage. Kalau 9 weeks miscarriage tu darah haid..

Dulu saya gugur masa 6Wk. Dlm 10hari jugak darah sambung keluar lepas janin jatuh. Sebelum gugur mmg dah mula bleeding.

5y trước

Ok sis. .Terima kasih..😘

Ikut kandungan.. kalu kurang 12 weeks.. seminggu mcm period

Macam saya seminggu je macam turun darah period