Period Delay..

Assalam.. Hai ibu2 semua.. Saya ade masalah sikit nak share.. 2 bulan lepas saya dah delay period 5 hari dah,buat upt -ve,pegi klinik scan doc kata kosong.. Hari ke 10 baru period turun tapi tak banyak macam sebelum2 nie.. Harini dah masuk hari ke 2 period saya delay lagi.. Saya memang taknak buat upt lagi sebab saya dah tau resultnya ape.. Jadi saya nak mintak pendapat ibu2 semua.. Agaknya saya patut ke klinik lagi atau saya tunggu je period saya turun sendiri? Saya memang agak stress sejak sebulan dua nie,berat saya pon tiba2 naik mendadak.. Boleh tak ibu2 tolong bagi pendapat kat saya.. Terima kasih ❤

2 Các câu trả lời

gangguan hormon, hormon unstable bila pn stress @ kerap fk ttg prgnt. tpy hormon bole seimbang n period akn teratur klu pn jln kehidupan lebih positif n x terlalu stress. so ovulasi pn setiap bulan pon akn teratur potensi utk prgnt tinggi😉

Period boleh jadi tak teratur sebab stress . Hormone terganggu sebab stress tu