Baby beralih bulan

Assalam. Baby beralih bulan ni mitos atau betul ye? Sy kesian tengok baby sy tak lena tidur dr tengah hari semalam sampai sekarang.

1 Trả lời

Betul dan fakta. Istilah yang betul untuk beralih bulan ni - Growth spurt - Mental leap Awak cari info on these two. Nanti awak tahu nak buat apa. Bila baby dalam fasa ni tu yang jadi sleep regression.

2mo trước

Most welcome. Boleh follow IG/FB local 'baby language' untuk ilmu tidur baby. Satu lagi from western. Search website Taking Cara Babies.