ibu hamil boleh mkn kimbap nasi x?

assalaimuallaikum momy semua, nak tanya awal kehamilan boleh x mkn kimbap nasi bkn sushi..kimbap dan sushi xsama boleh mkn x..sya hamil minggu ke7 teringin nak mkn..sbb skrg sya selera mkn sya kurang ...

1 Trả lời

Waalaikumussalam, boleh awak. Saya pun makan kimbap nasi buatan sendiri masa pregnant sebab craving. Cuma kena pastikan dalam kimbap tu takde bahan mentah. 😊 #TAPsupermoms

4y trước

yes sis blm pregnant sya selalu buat sendiri inti isi ayam, carrot, sayur sawi sosej semua tu sya rebus semua smpai masak...sbb skrg sya xlalu mkn nasi apa yg sya masak xlalu kat tekak..nie teringin lak nak mkn kimbap...