Pendarahan

Aslmualaikum maaf ggu momies semua Sy mengandung 10 minggu .. ptg ni tiba2 bleeding banyak.sy terus ke klinik ibu anak .alhamdulillah doc scan heartbeat baby normal..baby selamat..cuma darah masih keluar dan sy masih gunakan pad .. Siapa pernah ad pengalaman mcm ni..normal ke x ye ..maaf ye sy scroll juga tapi sy x jumpa jawapan yg sy perlu kan.. Doc td sgt yakin kan sy bahawa baby mmg selamat sbb jantung aktif seperti biasa..cuma sy yg masih tak sedap hati

4 Các câu trả lời

g klnik swasta sye saran kn g hosptl je trus klau bleeding.. dorg lbih alert.. klau bleading ni..sye pnh bleeding g klnik ibu ank swasta..doc ckp xde ppe.. tp sye trus bleeding bnyk balik tu.. g hosptl..doc ckp gugur