Bayi 4bulan

Aslmkm smua.. ank sy berusia 4bln lebih.. normal ke bayi mcm dia slalu tidur.. bgun skjp hnya utk susu dan main kjp je lpstu menangis smula nk tidur.. dlm shri tu rse nyer wktu brjga dia skjp sgt. Sy rsau prkembgn dia..

1 Trả lời

Same la dgn anak sy 4bulan 15hari..bila nk bwk bejalan susah sbb die menangis xberenti2 sbb mengantok,padehal da bg tido lame da..

4y trước

Betul awk. Sama sgt. Mmg xleh bawak berjalan. Pernah nak bawak jalan. So malam tu tido kan dia awal. Dari lepas maghrib dia tido sampai pagi pukul8. Dlm wktu tu dia bgun kejap2 je sbb nk susu. Then igt bgun pagi tu ok la. Bila bwk kluar, x smpai 20minit melalak. Nak tido lg. 😅 normal ke eh mcmtu