PENYUSUAN

Aslmkm mummies macam mana ye nak tahu baby 10 bulan cukup susu ke tidak? Saya df baby dri baby smpai sekarang.. Sebelum ni susu selalu leaking tapi skang susu dha tk leaking n kalau baby tk hisap susu breast dha tk bengkak

2 Các câu trả lời

baby menangis tak lepas menyusu? berat naik tak? baby berak/kencing normal tak? warna kencing apa? pernah ke dia menangis lapar? kalau lepas menyusu dia tenang, berak kencing normal, warna kencing tak gelap, maknanya cukup. kalau ada salah satu mungkin tak cukup susu

Mksudnye susu awak dh tepat dgn demand dia la , saya pon Gitu memula je leaking dhtu x dah