Puting buta

Salam.. ade tk yg boleh share pengalaman bf.. sy breast besar tp puting kecil/puting buta.0. baby tk dapat nk bf.. dh usaha dr awal bersalin utk df baby, baby hisap sampai luka.. tp tk dapat susu sampai berat baby drop banyak.. skrg topap formula.. cuba pam.. dapat 1oz je skli pam..

4 Các câu trả lời

kerapkan pam sis, tiap 2-3jam. nanti susu akan meriah. in shaa Allah ☺️ lepastu buat power pumping sekali. saya drpd setengah oz, ke 1oz, ke 2oz and now kekadang boleh dapat 7-8oz bila buat power pumping. ☺️

2mo trước

Tq sis untuk ilmu nya

sy pun alami mslh yg sma.. puting pendek tp sblh..smpi dh ank 4 still xbjya lg utk bf direct.. sy pam dn bg by botol..

waalaikumussalam cuba guna nipple shield breastfeeding

2mo trước

Dah guna.. tk berjaya lagi..

kne kerapkn pam, Nanti byk la Susu..