Produk utk meriahkan susu ibu

Aslmkm mommy..ada yg pernah consume product ni..betul ke menjadi? Dan ada side effect x dari sudut kesihatan?

Produk utk meriahkan susu ibu
1 Trả lời

kalau nak meriahkan susu ibu, first sekali awak kena faham konsep demand & supply. lagi kerap awak keluarkan susu, lagi banyak susu akan terhasil. kalau makan supplement pun, tapi awak tak kerap keluarkan susu, tak jadi jugak. nak meriahkan susu, awak jaga demand & supply, makan dan minum secukupnya sebab ibu menyusu perlukan makanan lebih daripada biasa. apa apa supplement pun tetap akan ada side effect untuk body kita.

1y trước

ok noted..thanks again sis 👍🥰