bayi 2 bulan 11 hari x berak, masuk harinie dh 4 hari x berak...

Aslm ibu² mohon penjelasan bayi saya 2 bulan 11 hari 4 hari dh x berak kmi sekeluarga termasuk mertua saya risau...

2 Các câu trả lời

Cuba tengok berapa kerap dia minum susu, cukup tak intake dia. Kencing okay tak lawas semua? Quantity kencing dan minum susu sama tak?

2y trước

Perut kembung ke? Try buat urutan perut dan senaman gerakan kaki. Mmg selalu mcmni ke atau baru shj? Sebab kalau selalu takut more to habit