bila tiba mlm sakit pngang smpai ke kaki...

Askum....sy nk tnya pndapat ibu2....sy sedang megandung 6 mnggu....xpi kenapa setiap mlm sy akan rasa sakit pngang smpi ke kaki....rasa mcm leguh sngat....sebelum ni sy ada guguq 2 kali....apa pndapat ibu2 semua....tq

2 Các câu trả lời

Better beritahu dokter, sebab awk masih awal. Kalau dah trimester ke-3 tu lain sebab saya tengah alaminya sekarang 😅 jumpa dokter sis jgn tangguh sebab awk ada sejarah keguguran

5y trước

Ok...sis tima ksh....

Jumpa doktor ya sis, memandangkan sis dah ada pengalaman gugur..