Mengandung semula

Askum warga asian parents. Maaf nak tanya sapa ada pengalaman mengandung semula lepas bersalin czer tapi anak baru 3bulan.?

4 Các câu trả lời

wslm.. hye puan fisyaris..emm..maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini wlaupn sy pnh bersalin czer... apa yg sy blh nasihatkan puan..better puan jumpe dengan doc pakar untuk consult..cuba dptkan nasihat dari nya bagaimana utk teruskan kehamilan baru ini ..dan apa risiko jika meneruskannya...dan bagaimana utk jaga diri sepanjang kehamilan baru ini... sebab doc lebih tahu ttg keadaan puan bagaimana... jadi the best way better puan.jumpe dengan doc pakar..biasa doc akan pantau n jaga puan dari awal kehamilan hingga selamat bersalin jika alami mslh sprti ini..doa sy utk puan..mg Allah pmudahkan segala urusan puan di sana...mg sntiasa di bwah lindunganNya..Allahuma aamiin ..jg dri bebaik ea

salam..maaf mau tanya.sy kan hamil 14 minggu.apa biasa ya ada darah keluar tapi bukan merah pekat.pink cair gitu.dan ya cuma sdikit.tapi suda 3 hari ada kluar.

haiii mommy.. blm ada pglaman lg ni. tpi prnh dgr juga.. rezeki sis.. ❤better jumpa doktor spya doktor boleh pantau ibu jaga kesihatan yaa

boleh saya tahu keadaan sekarang puan selamat bersalin normal ke czer sbb skrng sy mngndung ank ke 2, ank pertama bru 5 bln czer

1y trước

sy keguguran bru ni, mungkin sy jln bnyk dan bnyk dukung ank