mengandung jarak dekat.

maaf nak tanya sape ada pengalaman bersalin czer.. tiba2 mengandung lagi.. ada risiko pape x. sape yg ada pengalaman.

1 Trả lời

sy anak 11bln sangkut pregnant. skrg 2nd trimester tmpt scar ada ngilu2 klu buat kerja. lil bit cramp as well.

10mo trước

tu kena tunggu 3rd trimester. nanti appt dgn dktr pakar, dorg akn check scar lama dan scan buat penilaian. baru blh tahu sama ada boleh try bsalin normal atau elective czer.