risiko kpd bayi dan ibunya

Askum mummy semua..nk tnya..apakah risiko yg akan dihadapi oleh bayi dan ibunya..jika ibu didapat GBS positif...sy jd semakin takut klau kehilangannya...kdg2 doktor bg ubat antibiotik..tpi bila sy mkn ubat tu..terasa badan panas n x selesa..ubat masuk kt bwh pun dh guna..kata doktor utk mcegah keputihan..

1 Trả lời

Kalo da dapat ubt tu takde masalah. Kalo da tau de gbs tp xmo rawat lg bhya risiko keguguran. Nt sblum bersalin pon doc akn cucuk antibiotic