askm MCM maen nk naek kn hb ... setiap kali klinik hb sy asyik rendah je.blh x bagi pendapat kt sy

Askm MCM ne nk naek hb.... setiap kali pergi klinik hb sy asyik rendah je....blh x bagi pendapat kt sy

askm MCM maen nk naek kn hb ... setiap kali klinik hb sy asyik rendah je.blh x bagi pendapat kt sy
41 Các câu trả lời

Lagi satu jgn stress lau nak naik hb jgn buat kje berat sngt smpi penat

saya makan kerang, hati ayam, sayur peria... jgan minum coffee Ngan teh

saya masa awal2 dulu hb ok...skrg dkt2 nak bersalin ni hb rendah je...

sy amalkan jus Mamariam, MKN jambu batu.. HB cantik. In Shaa Allah

Makan jambu batu..pastu minum air sunquick tanpa gula dengan ubat

Cuba puan amalkan calla milk insyaAllah hb boleh naik

try minum jus mamariam. tpi kalau was2, jgn ya sis

makan ubat iberet... makan 1 jam sebelum breakfast

makan buah jambu , then pantang coffen dengan teh

sye mnum sunquit oren... naik juga hb.. 😊