askm MCM maen nk naek kn hb ... setiap kali klinik hb sy asyik rendah je.blh x bagi pendapat kt sy

Askm MCM ne nk naek hb.... setiap kali pergi klinik hb sy asyik rendah je....blh x bagi pendapat kt sy

askm MCM maen nk naek kn hb ... setiap kali klinik hb sy asyik rendah je.blh x bagi pendapat kt sy
41 Các câu trả lời

sama la dgn sy.. hb sy 9.8 mkn ubat zincofer. sy mmg klu pregnnt mmg hb low...kena msuk zat besi pn x brapa naik..

pg sblom nk g klinik tu... amal lh mnum air snquid..... in sha Allah.. hb mkin OK... sy pn amal mcm tu😊✌🏻

makan buah jambu batu, in syaa Allah naik hb tu nanti, sbb saya pun amalkaan makan buah jambu batu utk naikkn hb

Alhamdulillah hb sy 13.1 xda turun...dan xda pernah suda mkn ubt tambah darah, susu everyday saya minum

Hai sis mcm sy makan sayur bayar dan sayur hijau banyak .buah jmbu batu mmg hri2 mkn ishallah naik

Sy mengamalkan minyak kelapa dara D’aura VCO. Best utk sy. Hb naik dlm seminggu. Blh try ya

Saya makan ganilia n minum jus Mamariam sis..Alhmdulillah hb saya sentiasa 13 keatas 😍

Saya mkn ubat bersama dgn air sunquick tanpa gula . Hb 10.8 trus jadi 14.6

dah check drah ke .. mna thu ade thalasemia mcm sya .. hb sntiasa bwah 10

Mimum jus Maryam dan jus oren tanpa gula...lagi bagus untuk naik kan hb