Baby gurl or boy

Askm dan hi semua mumy2..sy nk tnya ada pengalaman mcm sy x?1st scan gender 18week++ 2kali scan gurl di klinik kesihatan..lpstu 28week scan lg d klinik kesihatan juga tp doktor ckp boy😅 n ukuran kpala baby besar🤦‍♀️..jd sy n husb risau jugala sbb ukuran kpala tu mcm masalh kmi terus ke private klinik pada hari yg sma juga..bila scan di private klinik ulang2 nak 5-6kali sbb doktor da tau history sy...doktor kata xda yg mbimbang kn..smua ok n ngam dgn umur baby..n gender pun masih smaa baby gurl..😅ada xyg ada pengalamn?bole share? Its actually 1st tme hapen mcm ni..sy pregnant ni ank yg ke3 skrg..due on 25/1/24

2 Các câu trả lời

Sy pn lbih kurang sis la, scan first 20week mcm girl,...second scan 29w,doc ckp cm boy plak sbb nmpk something kt clah kangkang dia, tp doc x pasti bebird dia or tali pusat sbb duk kepit😅😅😅, Last2 sy prepare brg bby unisex je sbb x dpt kepastian...

11mo trước

hahaaha saya sama lah sis.. scan girl, tp feeeling macam boy.. sebab bentuk perut, alahan, dll sama macam anak ke 3 yang boy.. jd selamat nya beli je color unisex sikit2.. nanti dh keluar baby, barulah beli pinky kalau girl 😍

sy masa 20 minggu check gender doc ckp mcm lelaki. so belila barut, bedung, baju gambar kereta, helikopter, ikan, dinosour dll. pastu masa 28 minggu buat 5D tgk2 perempuannnn..alamakk..pkai jela baju gamba dinosour tu nnt dik 😂

1mo trước

aduhai bertabah je la hehe