bullying

Ask ko lang po..ano kay pwede ireklamo s mga tao bully kmi n wala pang anak.. minsan natawag ndin aq na barren woman..mga walang respeto s couple...?..

1 Trả lời

Don't mind them girl. Whether we like it or not, hindi mawawala ang bullies in the world. So ang kelangan mong gawin is change the way you respond which is dedma sa kanila. If you change, everything changes. Wag magpa stress. We waited 2 years also for our baby. Hindi ako nagpa pressure sa kanila. I only trusted in God and put my faith in Him. Now i'm 7 weeks preggy. :-)