Baby Needs

Hi, ask ko lang po kung ano yung mga basic necessities ni baby, lalo na yung mga kailangan sa hospital. Salamat po, FTM here ?

1 Trả lời

Your hospital bag should have baby clothes (pair of pajamas, mittens, booties, bonet) good for 3-4 days. Receiving blankets, diapers, feeding bottle (if allowed sa hoapital kasi ibang hospital bawal since they discourage bottle feeding) alcohol, cotton, burp pads or lampin, baby wipes. Yan lang namn mga basi c needs nya while nasa hospital