7 minggu 5 hari, Scan

Hi asianparents, semalam try lah scan perut sebab last two weeks doktor suruh dtg klinik lagi utk check, tapi masih lagi tak nampak baby, kantung pon tak nampak, kenapa yer? Normal ke semua tu? sis semua ada pengalaman macam ni tak dah nak masuk 8 minggu hamil tapi scan masih tak nampak kantung baby. Hmm sis dan suami sedih sedikit.

21 Các câu trả lời

Sis .. jgn sedih .. minum air dlu penuhkan pundi kencing .. InshaAllah nampak nanti ..da kantung baby dan heartbeat ..