Payudara sakit

Asalmualaikum nak tanya ade x ibu ibu 8wek 4 hari yg payudara nye rase sakit ..dan xselesa bile pegang xde ketulan or ape pon cuma mcm skit tye mama die kata kelenjar nak proses susu kot. Apa punca ya...

6 Các câu trả lời

Saya baru 6w pun rasa sakit2 dah Tp waktu anak 1st dulu rasanya tak seawal ni sakit pada breast ...Tp kali ni Mmg sakit , tersentuh sikit pun rasa sakit ... Sebab perubahan hormon ni ...

normal itu proses hormon susu tu.. ank first pon start 6w pon dh rasa... now ank no 3 5w dh start rasa sakit... ank no 2 x rasa sakit just kluar susu je

sy dah 7w..sakit jgak ni..tk blh tsth lgsg..tk pkai bra pn..sbb sakit sgt..mse ank first mmg skit cmni gak,smpai deman..ble tak tau la hlg..😂

normal sis..saya sebelum dapat tahu preggy mmg da sakit.tak boleh tersentuh langsung.. hingga sekarang da 7 minggu masih sakit ..

nyeri payudara mmng ada msh preggy sis . klu sis tgk mcm mmbsr tuh hehe trasa sgt pnuh lg

Hormon preggy tu puan. Dia nak proses susu. 👌😘

2y trước

ooh yeke xtahan rase sakit mcm nak demam pon ade