Ketulan payudara

Hi momies mana pernah alami mcm saya tak . First time jadi kt saya . Saya ptg tadi menyusu baby payudara kanan sakit .. bila malam tadi saya pegang payudara ada ketulan keras + sakit .. sesiapa pernah alami mcm saya #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #Sharing_dong_Bund #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pun pernah puan.anak 7bulan menyusu badan.fully breastfeeding.dah beberapa kali rasa dlm tempoh 7bln ni..tapi sy tetap meneruskan penyusuan pada payudara yg sakit tu.. syukur lama² hilang

2t trước

besar tak ketulan tu..dh hilang ke Sy Bru jadi..Sy x tahan menyusu

Bengkak susu tu awak. Kena tuam sejuk, tuam panas, marmet atau direct feed baby. Ulang step ni sampai bengkak tu surut.

2t trước

bengkak dia Mmg ada keras ke Sy pegang keras ketulan