Nak tnye pendapat

Asalamualaikum... Sya nak tnya sya dah lewat haid 4 hari... Mcm mne ek nak kene check sekarng ke atau pun tunggu je? nie anak kedua sye setelah gugur aritu ...mase anak first sye tunggu smpai hujung bulan... Buat mase nie takot nak buat keje berat2

2 Các câu trả lời

boleh buat upt kat rumah. beli beberapa brand berlainan. repeat upt lepas seminggu . kalau dua2 pun +ve, puan boleh cek di klinik utk early scan. make sure pada minggu ke6 dan ke atas

4y trước

kalau puan tak selesa, boleh cuba upt kemudian refer klinik / doc. kadang² tak selesa sebab hormon dan byl lagi faktor lain. semoga yang baik² utk kita semua insyaAllah