pregn 6 week bleding sudah 14 hari

Asalamualaikum semua mommy mommy Saya pregnn 6 week kemarin saya pergi dokter tuk rpt scan dan cek knp masih bleding sudah lama macam ni Masa scan doc cakap kantung baby ada tp blm nampak beby ada kat dlm ?? Lepas tuk doc cek kenapa masih bleding padahal sdah d kasih obat penguat rahim Maca cek doc nampak pebroid d luar rahim ini yang menyebabkan bleding tak henti Doc kata ini tak bahaya tuk janin tapi saya worry dan tak tau harus buat apa. Doc cakap sya harus bedrest total Dan dia kasih obat lagi tuk darah kurang tp blm kurang lagi.. Saya sangat worry apakan ada mommy yg mengalami sama macam kes saya..

pregn 6 week bleding sudah 14 hari
1 Trả lời

Hii sis kena banyak kan rehat jgn buat krj dl jgn bnyk jalan2 dl sbb sy pun prnh MCM tu smpi 1 minggu darah pun bnyk MCM org period doc ckp mgkn uri baby kat bawah.. alhamdulillah skrg dah tak keluar darah lg

4y trước

Amiiiiiiin ya rab