Kesembuhan anak abg saya

asalamualaikum semua ,mintk semua doakan kesembuhan untuk anak abang saya yg baru smalam slamat dilahirkan,baby ade msalah sakit berkaitan usus, dan skrng brada di hspital seremban,mohon jasa baek semua doakan ksmbuhan buat anaknya..jazakallahkhair

6 Các câu trả lời

inshaallah...semoga baby cepat2 sembuh..dan kuat ye.. aamiin.. 🤲

Semoga diberikan syifaa dan dipermudahkan segala urusan...aminnn

smoga cpt sembuh baby dn smoga Allah sentiasa lindungi mu amin..

semoga di beri kekuatan & diberikan kesembuhan amin🥺🥰

semoga anak buah sis cepat sembuh.amin..

insyallah baby kuat..aminn