Period tak teratur

Asalamualaikum nk tumpg tnya saya da lma xmkn pil perancang dlam bberpa minggu tpi knpe period sya jdi tak teratur? Bagaimna sya hndak buat minta pndapat please.#firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam wbt Bila kita stop ambik perancang, hormon tu nak betul balik ambik masa… Ikut badan… Paling cepat mungkin kurang dari 3 bulan… Ada yang 6 bulan ada yang ambik masa setahun untuk hormon betul2 okay….