memerlukan barangan /baju baby

asalamualaikum mummy2 semua, saya memerlukan barangan kelengkapan baby atau baju baby . saya baru beli tisu basah dan pampers baby, yang lain takde lagi 🥺 kalau ada mummy2 yg sudi sedekah pd saya, alhamdulillah saya terima 🤗 kalau ada yang nak jual murah2 pun boleh komen ya 🥺❤️ semoga ada rezeki baby saya inshaAllah

2 Các câu trả lời

kamu nak barut tak? saya ada banyak tapi saya nak kamu pilih mana yang kamu nak..

10mo trước

nak sis . saya belum beli barut lg sis ad no ws ke? sy ws sis

Baby boy or girl? Location?

10mo trước

pontian sis