Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)

Asalamualaikum hai mummy nak tanya normal ke perut tak nampak lagi untuk kandungan 18mimggu badan chubby bukan nak tunjuk ke apa tahu aurat cuma nk tahu normal ke ye ? Lemak bahagian perut ada yang saya nampak benjolan sikit di atas perut maaf bertnya srs nak tahu jangan kecam ye anak first jadi saya taktahu sangat sebab chubby and perut ada lemak ke jadi perut pregnant x nampak? 😅

Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)
41 Các câu trả lời

Sama la sy, lemak je lebih ,berat sy 79 😅😂😂 just bhgian rahim nmpk sikit, tp sy tngok mcm biasa je, 16weeks5days.

Selalunya first pregnancy mmg x nampak mcm sy dulu 18 weeks x nampak tapi yang second pregnancy ni dah nampak 18 weeks

sya dh smpi mase trimester kdua sis.. baby bump. wlupon x berape besar. skrg dh 3rd trimester. hampir 30 minggu.

Sama lah saya pun chubby belum nampak Lagi babybump tapi dah boleh rasa baby gerak

2y trước

maybe 20@28 week rasa dah baby gerak. Saya pun anak first 18week dah rasa gerak tu pun kejap kejap je.

Sy msuk 4bulan dah nampak,,ikut badan juga sis ada yg lambat nampak,sy jenis cepat nampak 😊😊sabar ya sis

saya 24w baru nampak , terlalu nampak la maksud saya, selama ni nampak macam gemok biasa, bukan pregnant.

normal sis,sy prut 7bulan bru nampak...skrg sy menunggu hri 38w,itu pn diaorg kata prut sy kcik comey...

sy plk jnis perut xleh sorok.3 bln dh mcm 5 bln.skrg 6 bln dh mcm nk msuk 8 bln.sy pon chubby jgk

Normal je. Tambahan yg first pregnant. Saya dulu pun nak masuk 7 bulan baru nampak perot. 😅

saya dr awal smpai dah 28 bulan pun begitu la xnampak sngat 😂cuma dh 28 ni perut keras la