Baby bump ke lemak?😅

Hi mamas! Nak tanya, saya baru 7w 1d. Baru scan 2 hari lepas, baru nampak kantung je. Baby belum lagi. Doc kata dtg balik 2w nanti utk scan balik. Tapi kan perut dah mcm nmpk sikit. Sikit jela. Saya chubby orgnya, jadi saya confuse tu lemak ke baby?😂 Saya cuba rasa bahagian bawah perut tu dah keras sikit. Normal ke? heheh

6 Các câu trả lời

Huhu sama lah sis. Saya nak masuk 8w ni, tapi perut macam 4 bulan. Badan saya sebelum pregnant tak besar pun. Ni dah nampak cepat sbb perut bloated sangat sangat.

normal la tu, kalau awal preggy memang perut akan banyak angin kembung sbb perubahan hormon tu yg nampak besar.. semua sbb hormon.

lemak kot puan... sbb 7w. td sy de trbca soalan seakan...dan de yg jwp 20w bru de nmpk baby bump.maaf jika slh

Sy 10minggu pun berlemak perut dgn kembung. Tk rase pregnant tp bile mengeliat rase senak bawah perut

1y trước

hi geng 10w 🥰

Sy baru 2 bln tp perut bloating. nmpk mcm mngandung 4 bln pd hal angin bnyk 😅.

belum sis huhu.. paling cepat nampak baby bump 16weeks