Keguguran kandungan 10 weeks

Asalamuailaikum dan selamat pg to semua mummy2 yg sedang hamil..Tujuan sy post hari nie untuk share apa yg jd pda sy..sy kguguran 10 mggu khamilan..xtaw la sebb apa blh jd...tapi bila sy pikir mgkin ada slh sy jgk...pernh x mummy2 dgar org tua2 selalu ingt kan kita msa hamil jgn angkt benda2 berat...terkdg kita rsa benda tu xbrt mn pun,dan kita blh angkt..JANGAN MUMMY2??..Apa yg jd pda sy itu pgajaran..tapi Allah itu maha mgetahuai apa yg terbaik bt kita...cerita nya hari cuti yg lpas sy dan suami sama2 bersihkn rumah..dalam pada masa tu saya dan suami sama2 angkat mesin basuh untuk alihkan mesin ke tempat lain..memang saya tak rasa apa lagi pun masa tu...tertiba pagi esok sy turun darah dan trus ke klinik...bila doktor scan jantung bby dah stop?..masa tu hanya Tuhan saja yg tau perasaan saya dan suami..doktor ckp sy tak perlu lg jalani proseS D&C..just tggu dalam 2 minggu mybe kantung dan bby akn kluaq sendiri..jika xkluaq dalam msa 2 mggu baru sy kna jalani prses D&C...hari ke3 dgn kuasa Allah,saya rsa seolah olah seperti nk melahirkan,masa tu sy sakit sgt dan terbaring ats katil,tanpa bantuan sapa2 saya terteran dan terkeluar segala darah dan jugak kantung baby..Allah mnangis saya...perasaan bercampur sedih kecewa redha segalanya... APa yg saya nak cerita kn dsini mummy2 tlg la jga kandungan sebaik2nya...jgn la angkt bert2 walaupun kita terbiasa bt dulu..PLEASEEE MUMMY2... DI sini saya share kan gambar keguguran saya.. SEMOGA ALLAH MLINDUNGI MUMMY2 SEMUA..

Keguguran kandungan 10 weeks
72 Các câu trả lời

Takziah dik..akk pernah keguguran 2018..las akk iktiar lg alhdulillah lekat semula hujung bln 10 thn lepas..akk dh janji pd diri selagi x msk 4bulan akk x berani nk berlasak n mkn buah2 panas..alhamdulillah skrg dh msk 5bln..baby sihat..hrap sihatlah smpt sampai bersalin

4y trước

Oh..in sya Allah..boleh pm akk utk cara dpt baby girl..ikut cara sains.. Yg penting kita kena byk berdoa jgk. Wsp akk 0199257307.