Ibu lepas bersalin

Asalammualaikum saya nak tanya bolehkah ibu berpantang minum ice sirap..??

4 Các câu trả lời

ais tu over sgt sis..😅 air sirap yg sejuk biasa tu cukuplah.. air sirap suam pun ok, bykkan mnum air suam supaya bdan kekal hangat dan berpeluh ya.. 😘

Bergantung pd badan. Tp sy xleh minum air sejuk masa pantang. Mandi air paip biasa pn xleh. Menggigil satu badan. Mcm kena bentan. Badan sy xkuat.

elakkan ais la. yg dingin pun dah okay nk bg lega tekak. dalaman nak pakai lama. jaga la utk suami

sy dlm pantang mnm jer ais, hehe.. bergantung atas bdan masing2

3y trước

betul2.. dgn musim2 pnas mmg hentam jer. slagi bby n kita okay,xpelah.. doc sdiri ckp xapa.. nk bf bby lg xleh nk stress2, 🤭🤭