Skincare untuk ibu mengandung

Asalam semua , saya nak tanya mommy2 semua . Boleh tak korang share barang skincare yang elok untuk ibu preggy . Saya ragu2 dengan barang yang saya pkai . Tapi saya beli barang skincare dlam drugstore . Tapi still rasa was was jugak . Boleh share tak product apa yang mommy semua pkai . Terima kasih 😘

1 Trả lời

hai mommy. sy jenis simple pakai facewash - toner - moisturizer. kadang facewash sy guna garnier takpun cetaphil. toner sy guna simple. moisturizer sy guna aloe vera gel ikut kesesuaian mommy je yg penting avoid harmful ingredients ye

2y trước

mommy. utk sunscreen better guna physical / mineral sunscreen drpd chemical sunscreen. sy nak explain tk reti tp cuba elak drpd sunscreen yg ada bahan mcm kt gambar ni