Selsema semasa hamil

Asalam nk tnya ...Normal k ibu mengandung selsema? Sy start dri awl pregnant smpai skrg dh masuk 32 week pn stil selsema xhilang lgii ..#firstbaby #ingintahu #bantusharing

7 Các câu trả lời

same la sy sis..sy selsema tu x la..tp hidung trsumbat je. susah nk tarik nafas dr awl preggy. dh guna utk spray hidung..kejap je elok..lepastu jd balik trsumbat..x selesa rase

3y trước

itulaa selsema n ketat hdung jrg2..time nk tido seksa hu2

sy dr mula mengandung x de selsema tp sejak akhir ne lps kne deman tu hari selsema tak nak hlng plk 🤣🤣 dgn batokk nye mcm nk tercabut leher 😂😂

sy tngh mngalaminya dh 3ari.. sy sejenis susah sgt selesema.. kali ni teruk sgt kejap2 ada hingus...

Sama saya pun.. tiap pagi selsema.. sebelum pregnant takda pula macam tu

sme sis.. sye dh nk msok 5bln still selsema..stress dan sesak nafas

Sya pun mcm tu...

Normal. Sy pon cmtu

3y trước

ptt laa🥲