Cara hilangkan keputihan

Asalam nk tnya mmy semua ada x yg pnh kena keputihan yg teruk smpai gatal2...ada petua x mcm mna nk hilangkn stress sgt2.

29 Các câu trả lời

Cousin ckp rendam air garam, sy tak pasti keberkesanan dia, sbb alhamdulillah sy xde keputihan

puan kena kurangkan minuman manis... lebihkan minum air putih... saya dah cuba... mmg berkesan

ada jugak keputihan. makan yogurt asli. minum air putih lebih . dh ilang dh keputihan tu

bagi tahu doktor ada keputihan . bahaya untuk bby . doktor akan bagi ubat

Saya pun ada keputihan tapi tak gatal. Cuma saya tak selesa 😭

cuci guna air garam. pastu mkn plain yogurt.

Pergi klinik, nanti diorang bagi ubat,

Sy pun sma ada keputihan ,,rimas jgk

Boleh cuba minum air bali,..