hiii

Asalam mommy2 semua....sy skrg dh 37 week 3 day...perut asyik mengeras jee...blkg plak asyik sakit sgt..tp tanda nk melahir tu blm ada lagi...ada x yg sama dgn sy...

3 Các câu trả lời

Sma sis, saya pla 37week 5day asyik mengeras ja mlm pla pinggang blakang sakit.. tanda2 melahir kn tu belum ada rasa risau pla...

4y trước

X jauh beza kita...klau sy slaluny x ikot due...kekadang awal 2 mgu @pun satu mgu.....☺️😊

Mcm sy start 34w baby suka mengeras time dia gerak. Tak suka nak kick2 dah. Tapi tak sakit blkg ke ape. Bwh je dah start cramp semua 😅

4y trước

Semoga dipermudahkan ye 🤗

Samaa mcm sy..da 35weeks...perut kdang2 mengeras..sakit bawah perut..tp x kerap