12w lenguh sebelah kaki?

Asalam haii momsss.. nk tnye kalu msuk 12w tiba2 lenguh kaki sbelah kanan kenapa ye dh semalaman... urut2 pun still lenguh ? Adakah kurang calcium ? Blh suggest x nk mkn vitamin ape?? dan cara mengatasi. #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom #bantusharing #newmom

2 Các câu trả lời

Bykkn air masak air barli sis lenguh tu normal bykkn rest jugak susu jgn lupa minum

Mkn pil kalsium..atau mnum susu..lenguh2 tu normal..hb oky ke x..

2mo trước

hb okay sis.. protein plak dalm urine 0.15g mcm tu ,mcm mne ye risauu...