37 minggu 5 hari

Hi ... Arini sy masuk ward hospital penawar... Berat badan sy Naik 2 kg dlm Masa 6 Ari...dah leh agak sebab mkn je.. haha. Hb Pon dah Naik dari 8.7 kepada 10.3.. sy dah kuo darah tapi jln baru 1 cm dah Rahim masih tinggi lg.. sy dah 3 Ari demam.. amik darah tp alhamdulilah no denggi..esk amik lg.. kencing sy Ada sikit nanah... Sy x Tau kenapa.. so doc bg sy ubat.. masalah sy Rasa pedih sgt..adakala nk jln x Rasa sakit... Doc bg ubt than sakit n jika masih sakit..jln terbaik czer ... Doakn sy ...

4 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya ye mommy. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 Apa update terbaru mommy ye? Kebetulan, saya pun bersalin on 37 weeks. Sharing experience saya bersalin on 37 weeks 7 days, malam sebelum bersalin tu saya pun demam, menggigil yg sampai tahap gigi atas dan bawah berlaga. Syukur takde apa2. Keesokan paginya pecah air ketuban waktu subuh. Pagi pukul 8 ke hospital check. Confirm air ketuban pecah dan ada 4 cm bukaan. Pukul 9 start rasa contraction. Pukul 10 masuk labor room. Pkul 10:55 pagi yang sama, selamat melahirkan baby lepas kurang 1 jam dalam labor room. Allah permudahkan urusan bersalin. Alhamdulillah 💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita melahirkn slmt ibu dan anak aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Amin..

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Sis~