czer

Hi mummy semua... Alhamdulilah sy dah selamat jalani czer... Baby gurl 2.6.. now doc pantau n bg oksigen..ikut scan sy dah 37++ bila lahir pkar knak2 bgtau ank sy baru 36+.. so nafas dia laju sikit... Tp dah stable .. nanti sy update lg wajah puteri sy Rania az Zarra.semoga mmy semua dipermudahkn bersalin nanti.. # czer sbab sakit perut....

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah, dah selamat bersalin rupanya mommy. Tahniah ye 👏🏻👏🏻. Allahumma Aamiin untuk doanya 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah tahniah.. aamiin ... terima kasih atas doa awk ..