Minggu Ke Berapa Baby Gerak

Arini dah 20minggu 6 hari... Tp sy xrasa gerakan pun lagi... Normal ke... Anak 1st....Kdg2 je rasa mcm pedih2 sket kat perut

33 Các câu trả lời

Normal sis ank pertama mmg lambat rasa.. Sya masa anak pertama 25 w baru dapat rasa tapi bila anak kedua ni cepat sikit 17w dah boleh rasa

Saya 16weeks dah rasa baby gerak. Now 18weks lagi rasa dia tendang siap nmpk lagi perut tu kene tendang 😂 tp halus2 je la tk la kuat.

Nurse saya cakap depends pada orang. Saya dulu 17 week dah rasa tapi halus sangat. Nurse cakap 20 week ke atas baru rasa normal je

Ats org kot . sy hritu 18w dh blh rasa . ank first jgk skrg dh 23w makin rancak brsenam dlm perut . ngilu je manjang huhu

Sy msa 19 weeks cmtu da rasa.. kdg kita xperasan pn baby gerak sbb kecik lg.. rasa berdenyut2 cmtu sis..

5y trước

Ouh.. Jd yg denyut2 tu baby gerak ka sis?

Baby blm aktif sngt tu , yg pntg ada check kat doctor, pedih2 tu sbb baby makin besar, bnykkan rehat

Sy mse preggy ank first, 23week bru rase bby gerak sis.. Da preggy no3 ni cpt skit 16week da rase..

Saya pon da masuk 20 weeks.mmg dah aktif gerak Dari 18 weeks..anak no 3...dpend pada baby kot...

Anak sulung biasanya memang rasa lambat sikit..tu dari pengalaman dan pembacaan saya lah.

Sy dulu 18 minggu dah rasa gerak mcm jentik2😂 now dah 26 minggu.. Makin rancak dia