Tanya soalan

Ari2 saya sakit bila nk jalan 😭 nk angkat kaki belah kiri pon aduhai azap nya rasa .. sape pernah jadi mcm sy ..

3 Các câu trả lời

SPD sympton..normal ni bila dah dekat2 nak beranak sbb tulang dah start loose nak memudahkan kita time bersalin nnt..letak bantal kat tengah2 kangkang bila tidur..kurangkan aktiviti berat, jangan jalan bnyak..saya dlu gigih dok exercise , tp kurangkan sbb psd ni datang..dah recover baru start exercise balik

10mo trước

ohh ye ke nk cuba lah .. mane tau okey kan ..

Saya pun tengah mengalaminya skrg,kandungan baru 26 week 4 day.Time nak berdiri dari duduk tu sakitnya allah jer yg tau,ngilu sesangat kat area bawah tu

10mo trước

Yer sis,hanya mampu bersabar jer ni,cuma yg bikin risau tu kalau kandungan makin besar,ngeri pulak klu bertambah ngilu sakitnya sampai tak boleh berjalan.🤧😮‍💨

normal. enjoy the pregnancy journey.

10mo trước

sama lh kita .. 😭