Pregnant 5 minggu 5 hari

Hai mommies nk tanya, normal ke pregnan 5 minggu lebuh ni rasa sakit dekat ari2 belah kiri. Rasa mncucuk2. Ada tak mommies2 yg alami bnde ni ? Normal ke ehh ? Bila baring kurang sakit. Bila brjalan/berdiri jadi sakit ari2. Serius nk tahu 🥹🥹🥹 #ingintahu #firstmom

5 Các câu trả lời

sama laa..smnggu sblom expected period dah rasa sakit perut mcm senggugut..2 hari sblom expected period keluar darah koko..masuk hari ke 3,4 masih darah koko..sbb pelik ngn period bulan ni,cek upt, alhamdulillah double line

6d trước

yup..semua simptom nk period ad..

normal tapi kalau mcm teruk, terus gi klinik. Takut kena UTI. Kencing kotor. Nanti doc akan bagi antibiotik and ural

normal.. sy pun kena mcm tu, memang byk rehat je.

normal. bykkn rest. awal2 ni kena byk rehat

normal Sy ,4mggu rasa MCM nak period