Rezeki yang tak di jangkakan🥰

Ari pergi klinik untuk buat pelvic scan sebab haid x teratur dan iktiar hamil .. bile biat scan je doc ckp ade kantung bby Allah hati time to gembira tp xnk mengharap sbb awan bulan satu ade buat upt tp negetif, doc yakin ckp saye mengandung dan suruh saya terus buat upt tes .. Allah bile doc ckp positif je hppynye lah ... Rezeki yg aku x jangke rupenye da dekat 2 bulan usia kandungan aku 🥰 alhamdulillah🥰

1 Trả lời

masa sis buat upt tp negetif tu dah bapa hari lewat period ya?

3y trước

Mcm saya jugak la sis . Saya 4 weeks 5 days ritu scan dr kate nampak kantung dah bile cek upt -ve . Elperiod lewat 6 hari . Semoga ada rezeki saya