Tvs Scan 100% tepat tak?

Hi Salam .. nak tanya Ade yang pernah buat tvs scan x? Sye da 9 week janin xnampak LG bile scan.. doc buat tvs scan doc ckp janin tiada Nadi .. ada pendapat x ? Sama ada tggu atau buat D&C .. doc suruh buat D&C .. sye berbelah bahagi sekarang

1 Trả lời

Tvs scan mmg blh letak 100% tepat..Sama dgn sy thun lps..ni istilah dia missed misscarriage..biasanya Dr bgi tempoh 2w , if xde pkembgn, akn kena d&c..ataupon akn ggur sndiri

1mo trước

terima kasih awak terang kan .. 🙂 harap die jatuh sndiri la sblm sye kene d&c .. moga Ade rezeki lagi lepas ni .. 8 tahun da tggu baby ..