baby kedudukkan melintang 30weeks

ape perlu sy buat?bile fkir sy buntu n risau?ade x mom mcm sy.. korang buat ape? boleh urut lg ke? korang bsalin normal ke?ke mmg kene czer?bru cek up td tnye pendapat JM diorg ckp tkot bby lebam kalau urut sebarangan.. atau ptop sy redho je? ?

2 Các câu trả lời

Jgn urut.. InsyaAllah nanti dah nak dkt due baby akan pusing sendiri.. Doa byk2, ckp dgn baby suruh pusing bila dah ready nanti.. Hehe.. Kalau tak pusing jgk, terpaksa berserah je la..