32w kerap sesak nafas

Ape nak buat ya susah nak bernafas. Nafas xsampai😞 Ekceli dari sebelum prgnent mmg ada susah nk bernafas + nafas xsmpai. Dh cuba exercise. Sama😞

1 Trả lời

jika anda mempunyai asthma,kemungkinan anda perlu berjumpa dengan doktor anda...sy pun mcm puan,selepas kena covid bulan 11 tahun lepas...buat kerja sikit je sudah terasa penat...lagi2 sy pun ad asthma...kene banyak berehat..jgn paksa diri untuk lakukan pekerjaan...