buku pink baby...

ape ehh nk ckp kt nurse kt kk kalau time kandungan bayi da dekat 6 @ 7 bulan baru nk buat buku pink baby.... ni pengalaman pertama sy... xtau sngt... tolong boleh... ? risau nye

3 Các câu trả lời

Sy dlu buka lewat juga.. Tp ckp ada bt checkup kt swasta,sentiasa mkn ubat. Atleast sblm p kk kna print scan 3d baby siap2 and pastikan juga hb cantik.. Klo x lg teruk kna bebel, tmbh2 klo ada sakit tambahan..

sya pun sama.. 26week baru buka buku.. nurse ok je.. ikut tmpt kot sbb ada nurse yg bebel klau lmbt.. tadah je telinga yg penting dah buka buku 😅

Cakap period x teratur..so x thu pregnant ke x

5y trước

Tp kalau da 6-7 bln msti da rasa baby gerak..mustahil la nk tpu kata xtau prgnt..